A duhet ta shkrijë Meta parlamentin?

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Gjatë konferencës për shtyp Presidenti Ilir Meta është pyetur se kur do ta shpërndajë parlamentin.

“E di që është një pyetje e vazhdueshme, por presidenti do të sillet me përgjegjshmëri maksimale”, tha ai, duke dhënë kështu një përgjigje diplomatike.

Në fakt ky parlament nuk është kushtetues, pasi nuk ka 140 deputetë siç e përcakton Kushtetuta. Sot ka vetëm 121 deputetë.

Së dyti nuk ka opozitë politike në parlament dhe se treti populli e përqesh këtë parlament që mbetet parlamenti më mediokër në historinë e parlamentarizmit shqiptar.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje