Prodhimet bujqësore hidhen kanaleve nga fermerët (video)

Fier – Ende fermerët nuk po e ndiejnë dorën dhe ndihmën e shtetit. Ata vijojnë që të hedhin prodhimet tyre bujqësore nëpër kanale pasi nuk po gjejne trg, por edhe çmimi që tregtarët e shumicësh shkojnë e jua kërkojnë me çmime qesharake, 15 lekë kilogrami.

Qesharak është fakti se mirë fermerët nuk gjenë treg dhe nuk e japim mallin me çmime qesharake po bashkitë përse nuk shkojnë e ta marrin për të furnizuar shtëpitë e pleqërisë, çerdhet, kopështet?! Po burgjert që ti marrin për mencat për të gatuar?!

Ja dhe video e ardhur në redaksinë e ALB365 nga fermerët e Suk 1 dhe mesazhi i ardhur së bashku me videon

Suk 1 , Historia e dhimbëshme e fermerve te cilet nuk shesin dot prodhimin vazhdon . Ministri nuk reagon dhe i i le fermeret ne hallin e tyre

Gjendja skandaloze edhe ne serat e fermereve te fshatit Stamatice ne Berat. Ja dhe video e ardhur nga serat e nje fermeri nga ky fshat

Be the first to comment

Lini një Përgjigje