Ditë me shi, ja modernia në rrugët e Parisit

HERMES, agjensi udhëtimi

Në gardërobë mund të kërkosh të gjitha veshjet që janë mbrojtëse të mira ndaj lagështirës, por në të njëjtën kohë edhe të përkëdhelin linjat, pa i fshehur ato

Një video-xhirim të mirë e ka bërë Joanna Theodorou para revysë Chanel të mbajtur para pak kohësh në Paris Fashion Week, transmeton Telegrafi.

Modën e rrugës e ndjek ritmi i qytetit të harmonizuar bashkë me kushtet e motit, ngjarjet, humorin dhe obligimet e ditës së caktuar.

Veshja shtresore mundëson veshje dhe dukje të ndryshme bashkë me kombinimin e pjesëve efektive të veshjeve.

Kur moti është gri dhe me re, edhe gjendja shpirtërore është e dobët, kështu që jepi vetes mundësi të ndihesh më e gjallë.

Shto ngjyra të ndezura në veshje, është një mënyrë e mirë për ta mbajtur gjendjen shpirtërore në nivele të larta.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje