Gazetari Vladimir Muçaj intervistë për Radio Projekt 21 në Kopenhagen

Gazetari Vladimir Mucaj njekohesishte dhe kreu i Unionit te Gazetareve te Qarkut Fier dha mbreme nje interviste te detajuar me Radio Projekt 21 ne Kopenhagen Danimarke.

Kjo radio ka vite qe eshte ne tregun mediatik me nje audience te gjere ne Danimarke dhe pertej saj. Ne kete interviste u fol per gazetarine lokale e kombetare ne Shqiperi! Gazetari Mucaj beri nje rezyme te detajuar per realitetin mediatik shqiptar duke ilustruar problematikat me shembuj konkret nga eksperienca e tij mediatike dhe te kolegeve ne qarkun Fier dhe jo vetem. Portali  Alb365.al  e ndoqi kete interviste dhe po e percjell ne hapsiren e vet te lexueseve ne interes te problematikes se trajtuar nje pojese nga kjo interviste e kolegut Vladimir Mucaj.

Pjesë nga intervista

Be the first to comment

Lini një Përgjigje