Emrat/ Këta janë 24 shefat e rinj të policisë burgjeve

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

Ndryshohen shefat e policisë së burgjeve. Një sipërmarrje e tillë është marrë me qëllim rritjen e performancës në kuadër të reformës për transformimin e sistemit penitenciar.

Mes 24 emrave te rinj dy jane drejtuese gra.

IEVP Ali Demi i njohur edhe si burgu i grave i është besuar Mimoza Rumano si dhe spitali i burgut i është besuar Elona Prespa.

IEVP Shef policie

1 Burrel Kadri Koxha

2 Ali Demi Mimoza Rumano

3 Kukës Mentor Rada

4 Tepelenë Het’hem Llapi

5 Krujë Lulzim Haxhia

6 Sarandë Artur Musta

7 Kavajë Mina Velo

8 Fier Bashkim Meçe

9 Berat Ilia Papa

10 Korçë Altin Gusho

11 Tropojë Selim Selimaj

12 Peqin Hysni Ndreu

13 Spitali Burgjeve Elona Prespa

14 Jordan Misja Nikolin Gjonpali

15 Shkodër Tofik Sinani

16 Lezhë Zydi Katroshi

17 Vlorë Lefter Shehu

18 Durrës Gëzim Gjoni

19 Lushnjë Syrja Malasi

20 Fushë Krujë Fatos Dosti

21 Vaqarr Agim Tafaj

22 Elbasan Fatjom Sadiku

23 Mine Peza Ferdinand Preçi

24 Rrogozhinë Fatmir Kacelli

Be the first to comment

Lini një Përgjigje