Shqiptari Eden performon me të madhin Toto Cotugno

Itali – Eden Lorena, zëri i mrekullueshëm shqiptar në skenat e Italisë ka performuar me të madhin këngëtar Toto Cotugno.

Këtë gjë e ka bërë prezent vet Eden i cili e ka publikuar dhe në kanalin e tij Youtube

Në publikimin e tij në rrjetin Youtube, Eden shqkruan- Un’esperienza meravigliosa com il grande toto Cotugno a Budapest aprile 2019

Be the first to comment

Lini një Përgjigje