Rreshjet e 24 orëve të fundit rrisin nivelin e ujarve në hidrovoret e Darrëzezës (foto e video)

Fier – Sasite e dendura te rreshjeve qe kane rene pasditen e djeshme dhe gjate nates kane ritur ndjeshem nivelin e kanaleve magjistrale qe sherbejne per grumbullimin dhe largimin e ujrave nga tokat bujqesore e zonat e banuara drejt detit


Sipas burimeve te informacionit te marra nga shtabi i emergjencave civile dhe nga bordi i rajonal i kullimit mesohet se pese hidrovoret e Fierit jane ne gjendje pune, po punojne me kapacitet te plote per te perballuar situaten, kjo ne baze te te dhenave dhe porosive qe ka dhene 24 oret e fundit edhe qeveria
Gjate veres eshte punuar qe kanalet te pastroheshin dhe te betonizoheshin faqet anesore dhe shtrati i tyre per te rritur sasine e largimit te ujrave ne raste reshjesh ne sasira te medha.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje