Munges tregjesh/ Tonelata tranguj hidhen në kanal (foto e video)

Lushnje – Një tjetër fermer i Lushnjes ka hedhur djersën e familjes në “rrugë të madhe”, në kanal,

Ai është Vladimir Çela fermer nga Karbunara e Lushnjes i cili ka ngarkuan tonelata me tranguj, prodhime nga serat e tij dhe teksa nuk ka gjetur treg për ta shitur i ka hedhur në kanal. Nuk është e para herë kur fermerë të Lushnjes, Fierit dhe Beratit prodhimet e tyre i hedhin kanaleve pasi ka munges tregu

Një kolegn dhemik i tij teksa na ka sjell pamjet në redaksinë e ALB365 na ka pohuar që të hedhim edhe diçiturën e mëposhtme: “Vladimir Çela nga Karbunara e Lushnjes po ngarkon buken dhe djesen e familjes e kalamajve per ta hedhur ne kanal”

Shikoni fotot dhe videon

Be the first to comment

Lini një Përgjigje