Bashkia tashmë me inspektoriat që do veprojnë online

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

Fier – Te gjitha kontrollet dhe inspektimet tashme do te kryhen nga nje inspektoriat qendror dhe veprimet, konrltrollet do te behen online duke mbajtur procesverbal, por edhe me tableta ku cdo gje do te regjistrohet.

Lajmi eshte konfirmuar nga vete kryebashkiaku Armando Subashi i cili ka pohuar se kjo do te rrisi ne nje shkalle me te larte inspektimin, kontrollet, por do te uli edhe korrupsionin qe mund te kete ndodhur ne grupet e inspektimit te meparshne por nga ana tjeter fitojne edhe kohe qytetaret. Ne ambiente e bashkise Fier paraditen e sotme eshte kryer edhe trajnimi i personave qe do te kryejne keto kobrrolle qe nga ai ushqimor, ne ndertime pa leje, i ambientit etj.

Grupi i insapektimit do te paiset me tableta dhe do te veprojne online nderkohe qe proces verbalet qe do te mbahen dhe ankesat e qytetareve duhet te marrin pergjigje brenda shtate diteve.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje