Çfarë ballkanllëqesh!

HERMES, agjensi udhëtimi

Nga Ylli Manjani – Për inat të Macron dhe Europës; njëri jep dorëheqje por ngrin marrëveshjen e paqes me Greqinë, tjetri nuk jep dorëheqje por ngrin demokracinë dhe zhvillimin e vendit të vet.

Pavarësisht gjesteve të ndryshme, të dy Kryeministrat (Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë), shprehin të njëjtin mllef si ballkanas të vegjël.

Që të dy, bëjnë si udhëheqës globalë dhe “kërcënojnë” Europën me kataklizmo e errësirë ballkanike.

Sa qesharakë, por edhe sa të ligj njëkohësisht! Kujtojnë se po prekin në tela Macronin, por në fakt dëmtojnë vendet e popujt që qeverisin.

Ballkanllëqe tipike! Asnjë lidhje me perëndimin…

Be the first to comment

Lini një Përgjigje