Kërkohen të punësohen lavazhierë

Një pikë shërbimi lavazho automjetesh që ndodhet në lagjen “15 Tetori” në Fier kërkonë të punësojë lavazhier.

Kushtet e punës janë të mira, punohet me paisje moderne, paga është e kënaqshme si dhe të punësuarit janë me siguracion.

Të interesuarit që duan të punësohen si lavazhier të kontaktojnë në numurin e celularit 069 24 16 854

Be the first to comment

Lini një Përgjigje