Foto – Bele/ 10 këshilla për aplikimin e Lotarisë Amerikane

LLOTARIA AMERIKANE, 10 KESHILLA NGA FOTO BELE

1) Fotografia qe eshte perdorur nje vit me pare nuk lejohet te perdoret serish. (Ajo skualifikohet direkt nga sistemi)

2) Fotografia e bere me celular me cilesi te ulet, eshte automatikisht e skualifikuar.

3) Nuk duhen veshur uniforma gjate fotografise, pervec veshjeve fetare.
4) Nuk duhen mbuluar floket me kapele apo shami, pervec rasteve te mbuleses fetare.
5) Nuk duhen vendosur syze gjate fotografise.
6) Nuk lejohen te mbahen kufjet gjate fotografise, pervec aparateve te degjimit.

7) Pasaporta e perdorur ne aplikim, duhet te jete e rregullt, pra nuk duhet te kete skaduar.

8 ) Nuk mund te aplikosh me karte identiteti.

9) Pasaporta e vajzerise tek femrat e martuara rishtazi, mund te jete nje arsye per skualifikim, pra duhet pasaporta e re me mbiemrin e ri pas marteses dhe celebrimit.
10) Personat e moshes 16 vjec mund te aplikojne, (viti i dyte gjimnaz) mund te aplikojne per Llotarine Amerikane.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje