Petagogia: Ja VIP-at që kanë ngelur në klasë

Pedagogia e Universitetit të Historisë dhe Filologjisë, Iris Luarasi mbrëmjen e djeshme ka qenë ë ftuar në ‘Shiko kush luan’  dhe madje ka qenë edhe pjesë e lojërave që zhvillohen në këtë spektakël.

Ajo ka zbuluar ndër të tjera, fakte shumë interesante lidhur me ish studentët e saj, të cilët tashmë janë kthyer në ikona televizionesh.

Irisi ka treguar se disa nga personazhet më të njohur të televizionit sot, dikur kanë pasur shumë vështirësi në shkollë duke përfunduar edhe me një vlerësim minimal duke mbetur në klasë.

Në fakt do ju them katër emra të cilët tani i kam shumë miq por në kohën kur ishin studentë kanë mbetur në klasë. Janë: Arbana Osmani, Jonida Shehu, Erl Murati dhe Artan Hasani”, ka treguar Luarasi, në sfidën ‘Ndaje ose haje’.

Image

Be the first to comment

Lini një Përgjigje