Dasma bën bashkë mbretërorët në Francë

Stër-stër-stër-nipi i perandorit francez, Napoleon Bonapartit i ka dhënë fund beqarisë.

33-vjeçari Zhan Kristof Bonapart është martuar me konteshën Olimpia von und zu Arco-Zinnerberg, e cila është stër-stër-stër-mbesa e gruas së Napoleon Bonapartit, arqidukesha Mari-Luizë e Austrisë.

Ata thonë se lidhja e tyre është thjesht fryt i dashurisë dhe dasmën e organizuan në Paris, ku të ftuar ishin shumë trashëgimtarë të tjerë të familjeve mbretërore të Europës.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje