Bolv-Oil kërkonë shitës karburanti

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Bolv-oil sh.a kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin “SHITËS KARBURANTI” 

📍Adresa e punës: “Tiranë” dhe “Autostrada Durrës-Tiranë, km.6, Komuna Rrashbull.” Kualifikimet dhe kërkesat:
• Të jetë korrekt, i sjellshëm;
• Eksperiencë në profilin përkatës si shitës;
• Mosha preferenciale 20 deri 50 vjeç;
• Të ketë kryer shkollën e mesme.

Mënyra e aplikimit*: Kandidatet e interesuar mund të dergojnë aplikimet e tyre në adresën tonë elektronike: r.skenderaj@bolv-oil.al ose kontaktoni në 0697007000.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje