Llotaria Ameriakne krijon radhë tek faturimi i pasaportave

Aplikimi për llotarinë amerikane krijon dyndje dhe radhë të gjata tek faturimi I pasaportave biometrike dhe kartave të identitetit.

Prej disa ditësh ka dyndje dhe radhë të gjata në zyrën ku kryhet aplikimi për tu paisur me pasapoorta biometrike dhe karta identiteti  .  Qytetarët vijnë dhe presin me orë të tëra për të kryer aplikimin edhe pse në këtë zyrë janë dhjetë operatorë, përsëri nuk e përballojnë këtë fluks.

Sipas bisedave me opeartorët e kësaj zyre, ky fluks ka ardhur që në ditën e nisjes së aplikimit për llotarinë amerikanë e cila ka dhe kiushte që pasaporta duk duhet të jetë afër afatit të skadencës, si dhe kushtet ekonomike , thonë nga ana tjetër qytetarë të ndryshëm.

Edhe pse bashkia Fier në bashkëpunim me firmën që merret me faturimin dhe prodhimin e pasapotrtave biometrike dhe kartave të idnetitetit krijuan kushte të reja komode ku janë dhjetë operatorë nga tre që kanë qënë në fillim, përsëri nisja e aplikimeve për llotarinë amerikane ka bërë që pranë kësaj zyre të ket fluks dhe dybdje qytetarësh

Be the first to comment

Lini një Përgjigje