Ravajol Hasani, shefi që ka gatuar për Rihanën dhe kryeministrin kanadez

Ravajol Hasani prej 15 vjetësh ushtron profesionin e kuzhinierit e ndërkohë është nga ata shqiptarë që me mund e sakrifica ja ka dalë që të fitojë famë e madje dhe shumë çmime të rëndësishme në profesionin që ai ushtron.

Ravajoli  është nderuar me çmimin e  “Kapela e Artë” dhe “Luga e Argjendtë”, ndërkohë që është cilësuar dhe si “ambasador” i shefit më të famshëm britanik Jamie Oliver në Shqipëri.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje