Bolv-Oil ofron vend pune magazinjer

BOLV-OIL sh.a kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin “MAGAZINIER”
📍Adresa e punës: “Stacion shërbimi Bolv-oil, Lagjia 29 Nëntori, Laprakë” ”

Kualifikimet dhe kërkesat:
•Të jetë korrekt, i sjellshëm.
•Të jetë i shkathët dhe të ketë komunikim të shkëlqyeshëm.
•I motivuar për punë.
•Eksperiencë 10 vjeçare në këtë pozicion.
•Aftësi për punë nën presionin e kohës.

Kandidatët e interesuar mund të dergojnë aplikimet e tyre në adresën tonë elektronike:
r.skenderaj@bolv-oil.al.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje