Femra, ja shtatë ngjyrat më të mira për vjeshtë

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Moda transformohet dhe ndryshimet që bëhen në mënyrë të shpejtë nganjëherë na e bëjnë mjaft të vështirë për të mos humbur në shumëllojshmërinë e produkteve të reja

Ju mund të mendoni se jeni duke u veshur sipas modës së fundit tani, por para se ju ta kuptoni moda e fundit mund të kalojë në një drejtim plotësisht tjetër.

1

1. E gjelbër e mbyllët

2

2. Rozë

3

3. E kaltër e mbylltë

4

4. Vishnje

5

5. Të gjitha hijet e ngjyrës së portokalltë

6

6. Vjollcë dhe e jorgovantë

7

7. E kaltër mbretërore

Be the first to comment

Lini një Përgjigje