Fat dhe fate, ja njerëzit më me fat në botë

Ju do e konsideroni dikë me fat nëse ka fituar ndonjë lotari, megjithatë më poshtë gjeni disa nga rastet ku pjesëmarrësit pas realizimit të këtyre fotografive, ishin me të vërtetë me fat.

Shpesh herë, jeta na jep shanse të dyta në jetë dhe e quajmë atë njeri me fat.

Faleminderit njerëzve të cilët i kanë pasur telefonat dhe kamerat në dorë për të kapur momentin e duhur. Këto fotografi na vërtetojnë se disa fuqi natyrore mund edhe të na shpëtojnë jetën, raporton “Bright Side.

Kësaj peme mund të i themi “e mençur”

Budalla por me fat

Kur nuk është dija juaj me fat, por prapë ka mbetur pak fat

Me shumë gjasa që këtu janë shpëtuar dy jeta

Ky person është fitues

Mos harroni kurrë të siguroheni në punë

Për pak….

Ky është fillimi i një jetë të dytë

Kur nuk keni siguri të makinës, ky fat ju nevojitet

Unaza u gjet

Be the first to comment

Lini një Përgjigje