Dokumentari/ ZDF: Mafia shqiptare më të frikshmit në botë

Televizioni i njohur gjerman, ZDF ka transmetuar një dokument për mafien shqiptare, të cilën televizioni e konsideron më të frikshmen në botë.

unter-gangstern-albanische-mafia-100_1280x720

“Mafia shqiptare është një nga organizatat kriminale më të frikshme në botë. Armët, trafiku njerëzor dhe droga janë ndër fushat e tyre fitimprurëse të biznesit”, shkruan televizioni.

Gazetari David Beriain ka ardhur në Shqipëri për të bërë një pasqyrë të strukturave të kësaj organizate kriminale – struktura që sipas ZDF-së, janë të rrënjosura fort në bindjet tradicionale dhe që ndjekin një kod të fortë nderi dhe hakmarrjeje.

Screenshot_6
Screenshot_5
unter-gangstern-babymafia-in-italien-100_384x216 (1)
12

Be the first to comment

Lini një Përgjigje