Skafistët shqiptar në Egje, hashashi në tokë dhe heroina në det

Greqi – Policia greke nepermjet qeneve antidroge ka arritur qe te zbuloje se sasia e lendes narkotike hashash eshte shkarkuar ne toke por pasi kane pikasur pilocine ata jane larguar dhe sasine e heroines e kane hedhur ne det

Kathimerini: “Dyshohet per grup trafikantesh qe cojne hashash ne Turqi dhe e shkembejne me heroine. Drejtoria kunder narkotikeve ne policine greke ka pasur informacion per dy gomone qe do niseshin nga Shqiperia per te cuar hashash ne Turqi ku do te merrnin heroine. Dyshohet se nga gomonia e kapur eshte hedhur heroine ne det gjate ndjekjes pasi hashashin ka arritur te shkarkoje ne brigjet turke”.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje