Kur shatërvanet kthehen në dushe e pishina (video)

Fier – Ndodh edhe kështu që persona të veçantë pasi nuk kanë ujë në banesa apo nuk kanë banesa ose ose nuk duan të harxhojnë por të kursejnë nuk lahen në shtëpitë e tyre por në shatërvanet që bashkia Fier ka ndërtuar për zbukurimin e ambienteve të qytetit dhe qytetarëve.

Edhe pse pranë tij shkojnë policë bashkiakë personi nuk e prish terezinë duke lënë të nënkuptohet “Çmë çani kokën, më krijoni kushtet, ulni çmimet, më jepni shtëpi ” a kush dreqin çfarë i ka thënë truri në ato momente që ka kryer këtë veprim,

Më poshtë keni videon që e ka bërë një qytetar fierak i cili e ka postuar dhe në llogarinë e tij në rrjetin social facebook që sipas komenteve nuk është hera e parë por ndodh shpesh në disa ditë të javës

Shikoni videon

Be the first to comment

Lini një Përgjigje