Kur yjet e Hollywood’it bëhen striptiste

Të jesh aktor, do të thotë të pranosh të luash çdo lloj roli. Nga miliarderi te pastruesi i banjove, e nga këngëtari tek futbollisti.

Dhe në varësi të rolit që ata kanë, aktorët përpiqen të japin më të mirën e tyre, e kjo do të thotë edhe format e tyre fizike.

Më poshtë keni disa prej emrave më të njohur të Hollywood’it të cilët kanë dhënë më të mirën, edhe në rolin e striptistes.

Demi Moore
Jennifer Lopez
Jennifer Aniston
Lindsay Lohan
Jessica Biel
Salma Hayek
Pamela Anderson
Rose McGowan

Be the first to comment

Lini një Përgjigje