Bolv-Oil ofron vende të lira pune

“Bolv Group” është duke zgjeruar aktivitetin e kompanive të tij me një kompleks të ri me adresë: Vlashaj, Maminas, Tiranë, i cili përfshin bar, restorant, hotel, sallë konferencash etj.

Për këtë arsye, po kërkojmë kandidatë për pozicionet e punës si më poshtë:
• Manaxher/e Kompleksi
• Recepsionist/e
• Kuzhinier /e
• Kamarier/e
• Banakier/e
• Sanitare

Kualifikimet dhe kërkesat për secilin pozicion pune:

  • Eksperiencë pune të paktën 1 (një) vit
  • Të jetë korrekt, i sjellshëm
  • Të jetë i komunikueshëm
  • I motivuar për punë
  • Aftësi për të punuar nën presionin e kohës

*Mënyra e aplikimit:
Kandidatët e interesuar mund të dergojnë CV e tyre me e-mail duke specifikuar pozicionin për të cilin po aplikojnë, në adresën: r.skenderaj@bolv-oil.al ose na dërgoni me mesazh numrin tuaj të telefonit dhe pozicionin që interesoheni tek numri jonë i kontaktit: 0697007000.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje