50 vjet më pas/ Autostrada nënujore, pushime në hapësirë

Parashikimet janë përpiluar nga një grup akademikësh dhe futuristësh, duke përfshirë presidentin e TechUK dhe bashkë-kryetarin e Institutit të Kodimit Jacqueline de Rojas, njëherësh edhe drejtor i inxhinierisë dhe arsimit në Akademinë Mbretërore të Inxhinierisë, Dr Rhys Morgan dhe futurologu ushqimor Dr Morgaine Gaye.

Raporti është kërkuar nga Samsung për të shënuar hapjen e Samsung KX, ‘hapësirën e re të përvojës’ të firmës së teknologjisë dhe dyqanit me pakicë në King’s Cross, Londër.

E quajtur Samsung  KX50: Ardhmëria në Fokus, projekti sugjeron që deri në vitin 2069 transporti do të jetë revolucionarizuar me sisteme transporti me tuba nënujorë në përdorim midis Britanisë së Madhe, Evropës kontinentale dhe rajoneve të tjera. Taksitë dhe

Be the first to comment

Lini një Përgjigje