Vendi ku lahej Kleopatra është ende funksional

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

E dini që vendi ku lahej Kleopatra është ende ekzistues edhe sot. Pavarësisht kësaj, Owa Siwa nuk vizitohet rregullisht sepse është një udhëtim 5-orësh me autobus nga Kajro.

Por izolimi i zonës në mes të shkretëtirës perëndimore ka ruajtur shumë mirë gjuhën e banorëve Siwi dhe kulturën Amazigh.

Nëse mund të përballoni udhëtimin me autobus, do të shpërbleheni me mundësinë që të notoni në banjën e Kleopatrës, një pranverë minerale luksoze, si dhe të provoni ullinj dhe prodhime të shijshme të rritura në vend. Ekziston një eko-shtëpizë e ndërtuar me baltë dhe kripë në dispozicion të vizitorëve të shtëpive.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje