Bolv – Oil kërkonë të punësojë shitës dhe shitëse

Kompania Bolv-oil sh.a, me një eksperiencë të suksesshme mbi 25 vjeçare në tregun Shqiptar, si pasojë e zhvillimit të kompanisë, kërkon të zgjerojë stafin e saj duke rekrutuar kandidatë në pozicionin:

SHITËS OSE SHITËSE KARBURANTI

Kualifikimet dhe kërkesat:
• Të jetë korrekt/e, i/e sjellshëm/e;
• Experiencë në profilin përkatës si shitës/e;
• Mosha preferenciale 20 deri 50 vjeç;
• Të ketë kryer shkollën e mesme.
• Adresa e punës: Tiranë

Kandidatet e interesuar mund të dergojnë aplikimet e tyre me e-mail në: r.skenderaj@bolv-oil.al

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje