Bolv – Oil kërkon shitëse femër

Nëse ke dëshirë të punosh në një ambjent pune dinamik dhe të sfidosh paragjykimet, apliko tani! 

*Kandidatet e interesuara mund të dergojnë aplikimet e tyre në adresën tonë elektronike: r.skenderaj@bolv-oil.al

bolv_oil_sha

Mundësi puneimi! Apliko tani! 🔵 SANITARE 📍 Adresa e Punës: “Stacion Shërbimi Bolv-oil, Durrës, Autostrada Tirane – Durres, Vlashaj” 
Kualifikimet dhe dëshirat: 
• Bëni mirë korrekte e sjelljen. 
• Të gjithë tani e shkathët dhe të komunikoni. 
• Aftësi për punë nën presionin e Shërbimit. Kandidatet e interesuar mund të dergojnë aplikimet e gomave në adresën ton elektronike: r.skenderaj@bolv-oil.al. 

Be the first to comment

Lini një Përgjigje