Ja ushqimi ku ju mund të merrni krimba në tru

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

Edhe pse tingëllon mjaft pështirë, historia është e vërtetë dhe e publikuar në faqen e internetit. Në rastin e parë në vitin 2015 në Mbretërinë e Bashkuar, një njeriu i është gjetur një shirit në tru. Kohët e fundit, rasti i dytë është regjistruar në Kinë, ku u gjend një specie e quajtur spirometry Erinaceieuropaei.

Del jashtë qarkullimit mamografia: Një analizë e thjeshtë gjaku diagnostikon kancerin e gjirit

Spirometer Erinaceieuropaei shkakton një infeksion të njohur si sparganosis, të cilat mund të gjenden shpesh në qentë dhe macet, dhe mund të rritet deri në 1.5 metra në gjatësi.

Ajo gjithashtu mund të gjenden në mishin e derrit. Megjithatë, vetëm një specie shirit mund të infektojnë trurin e njeriut, e infiltrohet përmes sistemit nervor. Shirit Solium mund të pengojnë muskujt e derrave dhe ti infektojë ato. Sipas ekspertëve, kushtet skandaloze në të cilën derrat rriten shkaktojnë një gjë të tillë.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje