Shitet shtëpi dhe dyqan në Fier

Shitet Shtepi (130 m2) & Biznes (104 m2) ne lagjen 8 Shkurti Rruga “Thoma Kopace”, nje nga zonat me urbane dhe me infrastructure te rregullt ne qytetin e Fier

Dyqani ushqimor ka klientel te rregullt qe prej viteve 80′, ndersa shtepia eshte ndertuar mbi te me dekumentacion te rregullt ne vitin 2000. Kjo eshte nje prone dhe shtepi foleze e mirembajtur dhe e ndertuar me shume pune dhe dashuri.

Kontaktoni pronarin Agron Manxharaj 00 355 69 20 93 323 nese keni nevoje per me teper informacion.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje