Ja dizajni i ri i DBS GT Zagato

Prodhuesi britanik ka lëshuar fotot e modelit DBS GT Zagato të shtrenjtë që do të prodhohet në një edicion shumë të kufizuar.

Aston Martin DBS GT Zagato është i bazuar në modelin e DBS Superleggera dhe njëherësh makina më e re e këtij prodhuesi i përket familjes së versionit të veçantë që rezulton nga bashkëpunimi me Zagat.

Makina përdorë motor V12 me 5,2 litra që siguron 725 kuaj fuqi.

Prodhimi i Aston Martin DBS GT Zagato fillon në 2020, dhe kjo makinë do të arrijë pronarët e saj në tremujorin e fundit të atij viti. 

Be the first to comment

Lini një Përgjigje