Bolv-oil/ Oferta për punësim

Kompania Bolv-oil sh.a kerkon te punesoje persona me pozicionet e punes: kamarier, banakier, kuzhiner.
Kanditatet duhet te plotesojne keto kushte:
Te jene korrekt dhe te sjellshem
Te jene te shkathet dhe te kene komunikim te shkelqyer
Te jene te motivuar per pune
Te kene eksperience ne pozicionet e punes
Te kene aftesi per pune nen presionin e kohes

Adresa e punes: Beline, Zharrez

Te interesuarit, aplikimet to dergojne me adresen elektronike: r.skenderaj@bolv-oil.al

Be the first to comment

Lini një Përgjigje