Votimet nisën rregullishtë, por boja në gisht hiqet me pështymë

Fier – Procesi i votimit ka nisur rregullishte ne te gjitha qendrat e votimit ne Fier pasi ato u moren ne dorezim prej pilicise qe qendroi ne ruantje te tyre gjithe naten.

Votues te ndryshem kane hasur disi veshtiresi ne gjetjen e emrit ne lista votimi dhe kjo per ata qe kane ndryshuar gjendjet civile pasi jane larguar nga qendrat ruale per ne bashkine Fier.

Problem tjeter eshte verejtur tek boja qe vendoset ne gishtin e votuesit. Votues te ndryshem pohuan se vetem pak minuta pasi kane votuar dhe u eshte lyer gishti me boje ata e kane fshire shune lehte me peshtyme dhe kjo ne qendrat e votimeve ne dy godinat e gjimnazit “Janaq Kilica” ne Fier. Kur boja hiqet lehte me peshtyme, po te perdoresh alkool a fshihet me lehte?!

Be the first to comment

Lini një Përgjigje