Të hënën diskutohet për situatën në Luginë

Kosovë – Kuvendi i Kosovës të hënën do të mbaj seancë të jashtëzakonshme me të vetmin pikë të rendit të ditës, situatën aktuale e shqiptarëve në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Seanca do të nis në ora 11:00, dhe do të diskutohet edhe për angazhimin e institucioneve të Republikës së Kosovës për të drejtat dhe vështirësitë e tyre.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje