DRAP/ Konkuruat për mësues, ja pikët

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka njoftuar ditën e djeshme shpalljen e pikëve të dosjeve të aplikimit për portalin “Mësues për Shqipërinë”.

Shpallja e pikëve konsiston me përmbylljen e fazës së parë të konkurrimit në portal. Kandidatë që kanë dorëzuar dosjet, mund të verifikojnë rezultatet e dosjeve në bazë të numrit të kartës së tyre të identitetit, ku gjendet edhe vlerësim me pikë.

Kërkesat për mësues kanë qenë të larta, teksa nënvizohet se kanë qenë 1640 dosje aplikantësh të cilat janë dorëzuar nëpërmjet shërbimit postar pranë drejtorisë rajonale të arsimit parauniversitar në Fier.

Ja rezultatet e pikëve të dosjeve të aplikantëve “Mësues për Shqipërinë” për Fierin

DRAP-Fier Kliko linkun të shofësh rezultatin

Korçë, Durrës, Lezhë, Pikët e testimit

Be the first to comment

Lini një Përgjigje