Tetë tatuazhe që kanë histori prapa tyre

HERMES, agjensi udhëtimi

Në shumë kultura, si ajo e Maori dhe japonezëve, tatuazhet nuk janë vetëm vepra artistike, por ato gjithashtu fshehin kuptimin e thellë dhe tregojnë se i përkasin një grupi të veçantë shoqëror.

Për shembull, në kulturën perëndimore, tatuazhet shpesh janë bërë vetëm me një trillim, përcjell Telegrafi, por për disa njerëz ato përfaqësojnë momente të veçanta që nuk mbahen vetëm në zemrat e tyre, por janë të gdhendura përgjithmonë në lëkurën e tyre.

Duke shpresuar se do të befasoheni për të mirë me to, Bright Side ka zgjedhur disa nga historitë më të bukura pas tatuazheve. /Telegrafi/

Ku burrë udhëton rreth botës dhe vizaton çdo vend që ai viziton.

“Fotografia e martesës së prindërve të mi”

“U zhvendosa nga Sydney në Irlandë kur isha 10 vjeç. Unë jam 20 vjeç dhe këtu është tatuazhi im i parë”.

Një tatuazh në kujtim të vëllait të tij, që ishte vrarë.

Një kujtim për babanë e tij të vdekur me një shënim që ai shkroi në vitin e dytë të klasës së tij

Ky tatuazh është një kujtim për një mik të vrarë.

Një kujtim nga një djalë për një nënë që ka vdekur shumë shpejt

Një ditë për tu mbajtur mend

Hits: 166

Be the first to comment

Lini një Përgjigje