Fermerëve u pastrohen kanalet, por u bllokohen rrugët

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

Fier – Keshtu u ka ndodhur fermereve te fshatit Vreshtas te njesise administrative Cakran bashkia Fier.

Ne kuader te pastrimit te kanaleve kullues, vadites e kolektoreve mbetjet e nxjera prej tyre i kane hedhur ne mes rruges duke i bllokuar ato dhe fermeret nuk shkojne nga tokat me mjetet bujqesore.

Fermeret ankohen duke sjelle foto e video ne redaksine e ALB365 ku pohojne se falenderojne per kete nderhyrje ne pastrimin e kanaleve por tashme qe eshte piku i puneve ne bujqesi u ka bllokuar rrugen. Nje mjet skrep me thike te vinte e ti sheshonte Nuk kemi mundesine te shkojme nga tokat te punojme tani qe eshte piku i puneve, pohojne ata ne ankesen e tyre.

Per me shume shikoni fotot dhe videot

Be the first to comment

Lini një Përgjigje