Njoftim për vende pune të lira në arsim privat

Institucionet arsimore “Flatrat di dijes”, një nga më prestigjozët e Arsimit Parauniversitar në Shqipëri kërkon të zgjerojë stafin e arsimit të tij të mesëm me mësues në ciklin e ulët, në ciklin e mesëm të ulët dhe të mesëm të lartë në lëndë të ndryshme, si dhe me mësues me vizion dhe që kanë ambicie drejtimi. 

Kriteret që preferohen të plotësojnë aplikantin janë:

-Të ketë përvojë mbi 5 vjet në mësimdhënie. 

-Të zotërojnë gjuhën angleze. 

-Të jetë përdorues shumë i mirë i kompjuterit.

 -Të ketë mbaruar Universitetin me rezultate të larta 

Për kandidatët që do të punësohen ofrohen paga stimuluese dhe kontrata të përhershme pune. 
Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën tonë të email-it: info@flatratedijes.com

Telefon: 0694439678 
Website: 
www.flatratedijes.com

JU MIREPRESIM

Be the first to comment

Lini një Përgjigje