UGSH dega Fier aktivitet për arvanitasin Aristidh Kola

Unioni i gazetereve shqiptare dega Fier ne bashkepunim me shoqaten kulturore Ress-Egnatja diten e marte date 11.6.2019 ne sallen e aktiviteteve te Muzeumit Historik zhvillon nje aktivitet ne nder e vleresim te figures se arvanitasit Aristidh Kola.

Aktiviteti fillon ne oren 10.00. Marin pjese gazetare, personalitete te fushes se gazetarise kultures dhe historise. Jane te ftuar te marin pjese gjithe komuniteti i gazetareve ne Qarkun Fier. Ne kete event promovues jane pjesmares drejtues te pushtetit lokal perfaqesues te forcave politike si dhe ato te besimeve fetare. Ne kete aktivitet i pari i ketij lloj ne shkalle vendi per fuguren e Aristidh Koles nuk do te mungojne dhe surprizat. Ju ftojme te jeni pjesmares duke respektuar orarin dhe axhenden!

Zyra e informacionit: Unioni i Gazetareve dega Fier.4.6.2019.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje