Ja trendi i ngjyrave të sezonit pranverë – verë

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Psikologët kanë treguar se çdo ngjyrë ka ndikimin e saj në nënndërgjegjen e njeriut. Duke parë në një ngjyrë apo një tjetër, një person mund të ketë një humor të ndryshëm dhe një qëndrim të ndryshëm emocional

Kjo është arsyeja pse është e nevojshme që zgjedhja e ngjyrës në veshje duhet menduar shumë mirë.

Në sezonin pranverë-verë 2019 dizajnerët na japin një gamë mjaft të gjerë të ngjyrave që përfshijnë hije kaltër, rozë, të verdhë, të kuqe, kafe, pjeshke, të purpurt.

Ngjyra e gjelbër

Ngjyra e gjelbër
Ngjyra e gjelbër2
Ngjyra e gjelbër3

Kafe e ftohtë

Kafe e ftohtë
Kafe e ftohtë2
Kafe e ftohtë3

E kuqja

E kuqja
E kuqja2
E kuqja3

Kombinimi i grisë neutrale me shkëlqim vjollcë

Kombinimi i grisë neutrale me shkëlqim vjollcë
Kombinimi i grisë neutrale me shkëlqim vjollcë2

Serenity, e kaltër e zbehtë

Serenity, blu e zbehtë
Serenity, blu e zbehtë2

Mustardë

mustardë
mustardë2

Pjeshkë

pjeshkë
pjeshkë2

Rozë kuarc

Rozë kuarc2
Rozë kuarc3

Pa ngjyrë: gri, bardhë dhe e zezë

Pa ngjyrë
Pa ngjyrë2
Pa ngjyrë3

Be the first to comment

Lini një Përgjigje