Ja datat e testimit të mjekëve të rinj, farmacistëve dhe infermierëve

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka caktura datat e testimeve për profesionistët e rinj të shëndetësisë.

Janë provimet që jepen për mami, fizioterapi, mjekësi, teknik imazherie, logopedi, stomatologji, farmaci, teknik laboratori dhe inferimeri.

Mijëra të rinj pritet të marrin licencën dhe vetëm në rast se kalojnë me sukses provimin mund të kërkojnë një vend pune, në sektorin shtetor apo privat.

Edhe nëse ngel kanë të drejtë të hyjnë sërish në testim.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje