Fundet më të pëlqyera të sezonit

HERMES, agjensi udhëtimi

Përfundimisht i pritëm ditët e ngroha!

Që nga viti i kaluar, në modë ishin fundet e gjatësisë mesatare dhe nga lista e rrobave të adhuruara të shumë femrave i nxorën fundet, transmeton Telegrafi.

Magjia e midi-fundeve është për shkak të gjatësisë së tyre deri te gjunjët apo te pulpi i rrinë bukur secilës figurë vetëm nëse dini t’i kombinoni siç duhet.

Gjithashtu, fundet e gjatësisë mesatare janë të shkëlqyeshme për të gjitha rastet, nga puna deri te shkuarja për të pirë kafe apo për dalje në mbrëmje.

Me midi-funde nuk do të gaboni edhe nëse i kombinoni me fanellë të bardhë më të zakonshme dhe me atletet e parapëlqyera apo me taka!

Këto janë disa modele të cilat këtë sezon do t’i bartin të gjitha:

1. Funde me material teksasi

2. Funde me prerje A

3. Funde kadifeje

4. Funde me dezenë kafshësh

5. Funde me vija

6. Funde rrëshqitëse dhe me ngjyra të shpërndara

8. Funde asimetrike

9. Funde të ngushta

10 Funde me tufne

Hits: 116

Be the first to comment

Lini një Përgjigje