Rrit potencën seksuale duke nuhatur urinën e tij çdo ditë

Për 19 vite me radhë, Sam Cohen, 41-vjeçar ka nuhatur urinën e tij çdo herë që ka shkuar në banjo.

Profesor asistenti në nevoja të veçantë merr një filxhan të posaçëm me vete për ta mbushur me urinë sa herë që shkon në banjo, të cilin e quan Auryn, fjala keltike që konsiston në “të artë”.

Ai pretendon se kjo metodë ka bërë mrekulli për sëmundjet e tij pasi ai nuk ka vuajtur nga ndonjë grip 20 vitet e fundit.

Dhe, londinezi, nga Islington, mendon se kjo metodë e bëri atë edhe më të mirë në shtrat.

“Urina do iu bëjë të ndjeheni më të rinj dhe të zgjasni më shumë në shtrat”, cilësoi Cohen.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje