Të dënuarit/ Duam amnisti, ata që na dënuan dolën të korruptuar

Sipas tyre për të njëjtën vepër disa kanë dalë për 24 orë e të tjerë kanë  bërë vetëm 20 ditë burg.

“Ne të dënuarit e burgut të Burrelit kërkojmë një amnisti gjithëpërfshirëse 3 vjet. Janë dhënë dënime kapitale për hallexhinjtë, ndërsa biznesmenët dhe ata që kanë para e ata që kanë mbështetjen e pushtetit dalin për 24 orë deri në 20 ditë burg.

Shumica e gjyqtarëve dhe prokurorëve që na kanë dënuar kanë dalë të korruptuar nga vetting-u. Shpresa jonë e fundit është vetëm tek amnistia sepse gjykatat nuk na japin të drejtat tona që na takojnë, dënim me kusht ose shërbim prove”, shkruhet në letrën e firmosur nga 40 të dënuar.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje