Shëmbet çatia e stadiumit Alkmaar

Shok në Hollandë! Kulmi në stadiumin Alkmaar u rrëzua nga erëra të forta duke shkaktuar shumë pikëpyetje. “AFAS Stadion” u ndërtua 13 vjet më parë në gusht 2006 dhe koha e vogël që u desh për aksidentin solli shumë mendime te drejtuesit e klubit holandez.

Stadiumi ishte i zbrazët në kohën e aksidentit pasi në stadium nuk zhvillohej ndeshje, dhe ajo e radhës që do të luhej në AFAS Stadion është caktuar për 15 gusht kundër Mariupol për kualifikimet e Europa League.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje