Bolv- oil kërkonë të punësojë vajza për promocione

Po kërkojmë vajza për promocione në Tiranë si edhe në rrethe gjatë sezonit veror!
Nëse je e interesuar na shkruaj Nëse njeh dikë që mund t’i interesojë kjo mundësi punësimi, bëjë share këtë postim
Për të aplikuar, ju lutem duhet të plotesoni kushtet si më poshtë:

  • Të komunikueshme.
  • Mosha mbi 18 vjeç.
  • Gjatësia mbi 165 cm.
  • Eksperienca të mëparshme në promocione përbëjnë avantazh.
  • Disponibilitet për të punuar në Tiranë dhe rrethe të tjera.

Ju lutem, nëse plotësoni kriteret e mësipërme, na dërgoni këtu në faqen tonë në Facebook në inbox, me e-mail në marketing@bolv-oil.al, ose në WhatsApp në 0698023569:

  • Një foto profili si edhe një foto trup komplet.
  • Moshën tuaj.
  • Një numër celulari.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje