Kompania Bolv-oil kërkon të punësojë ekonomist

Kompania prestigjoze Bolv-oil kërkon të punësojë kandidat në pozicionin e ekonomistit.

Kandidati duhet të ketë këto kushte:

Diplomë Bachelor Master në Ekonomi Financë

Eksperiencë, minimumi dy vjet si ekonomist

Njohje të mirë të programit Financa 5

Të jetë korrekt, i sjellshëm dhe i përgjegjshëm

Njohuri të gjuhës angleze

Të interesuarit të dorëzojnë dokumentacionin në adresën Kompleksi “Bolv oil” , Lagja “29 Nëntori” Laprakë, Tiranë

Be the first to comment

Lini një Përgjigje