Kompania Bolv – oil kërkon të rekrutojë punonjës

Kompania Bolv-oil sha kërkonë të rekrutoj kandidate (punonjës)  në pozicionin shitës karburanti

Adresa e punës – Autostrada Tiranë – Durrës kilometri I 6 komuna Rrushbull Durrës

Kërkesa për aplikantët

  • Të ketë arsimin e mesëm
  • Eksperirncë në profilin përkatës si shitës
  • Të jetë I moshës 20-50 vjeç
  • Të jetë korrekt dhe I sjellshëm

Të interesuarit të dërgojnë aplikimet në adresën elektronike r.skenderaj@bolv-oil.al

Aplikuesve u ruhet konfidencialiteti në bazë të ruajtjes së të dhënave personale

Be the first to comment

Lini një Përgjigje