Ermal Meta takon Vasko Rosin. ” me mbretin, legjendën”

Këngëtari Ermal Meta lindur në Fier por ushtron aktiviotetin e tij artistik prej vitesh në Itali teksa ka marr pjesë në një aktivitet ka takuar këngëtarin e njohur italian, legjendën Vasko Rosin. Teksa ka bërë dhe postimin në rrjetin soxial twitter ai ka postuar – ” me mbretin, legjendën Vasko Rosi”

Be the first to comment

Lini një Përgjigje